Modelballooning WesterloKidsballooning

Voor Kidsballooning werken we samen met twee teams. Als eerst hebben we D&K Kidsballooning een team dat eveneens jaren ervaring heeft zowel in binnen- als buitenland. Daarnaast hebben we Old Balloon Collectors Belgium. Via hun hebben we een uitgebreide collectie aan ballons die we eventueel kunnen gebruiken op jou evenement.

Wat hebben we te bieden?

Wij komen langs met een kindvriendelijke ballon. Terwijl wij alles opbouwen kunnen de kinderen eventueel een klein handje helpen om de ballon uit de grote zak te halen en open te leggen. Daarna blazen we de ballon op met koude lucht zodat de kinderen en begeleiders in de ballon kunnen wandelen, spelen, etc. Uiteraard is het mogelijk om in de ballon allerhande spelletjes naar keuze te spelen.
Op het einde van de dag mogen de kinderen over de ballon lopen om alle lucht uit de ballon te krijgen en voor zij die nog willen mogen de ballon helpen inpakken.

Welke mogelijkheden hebben we nog?

Het is tevens mogelijk om in de grote ballon te varen met een modelballon. (Hiervoor worden GEEN extra kosten aangerekend) Ons mandje van de modelballon is zo uitgerust dat we er snoepjes mee kunnen droppen. Indien U dit wenst vragen we om zelf de snoepjes te voorzien (bij voorkeur met een papiertje).
Mits goede weersomstandigheden zetten we de ballon eens recht en kunnen de kinderen even plaats nemen in de mand.

Veiligheid.

Wij rekenen erop dat U het nodige doet om een plaats van minstens 35m x 35m te voorzien zodat alles veilig voor ons als voor de toeschouwers kan verlopen. Deze plaats moet vrij zijn van obstakels zoals: bomen, palen, hekken, elektrische leidingen, etc... Bij enige twijfel kan je steeds contact opnemen en eventueel een foto van het terrein doormailen. Indien nodig maken we een afspraak en komen we terplaatse om een kijkje te nemen.

Net zoals de grote ballons zijn we enorm afhankelijk van de weersomstandigheden. Zo kunnen we bij regen onmogelijk een demonstratie geven. Alsook door onze jaren ervaring weten we dat harde en turbulente wind best te vermijden zijn. Om die reden oordelen we zelf terplaatse of de wind het mogelijk maakt om veilig de ballon op te blazen. Is er op dat moment teveel turbulentie dan wachten we af tot de wind afzwakt.

Kosten van een Kidsballooning.

De kosten van een demonstratie zijn vooral afhankelijk van onze vervoerskosten en het eventuele gasverbruik. Indien de duur van het evenement en/of de ligging ervan ons genoodzaakt maakt om in de omgeving te overnachten. Dan hopen we dat U voor ons het verblijf boekt of tussenkomt in de kosten als we zelf overnachting moeten boeken. Dit zijn eventuele verblijfskosten. Gasverbruik wordt ook in rekening gebracht naargelang hetgeen wat wij onderling afspreken. Indien U zelf gas (Propaan) ter beschikking stelt worden deze kosten uiteraard niet aangerekend. De totale kosten worden vooraf met U besproken.

Wij hopen dat we U hebben kunnen overtuigen dat onze Kidsballooning een meerwaarde kan betekenen voor uw evenement.

Indien U nog vragen hebt omtrent onze diensten of wenst U ons te boeken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn steeds bereid om voor jou de beste service te geven.