Modelballooning WesterloDemonstraties

Wij zijn graag bereid om voor animatie te zorgen met één van onze ballons.

Indien U een evenement plant en u wil wat extra animatie dan verheugen we ons erop dat U ons zou contacteren. Een demonstratie kan geboekt worden via mail.

Wat hebben we te bieden?

Onze mand is zo uitgerust dat we er snoepjes mee kunnen droppen. Indien U dit wenst vragen we om zelf de snoepjes te voorzien (bij voorkeur met een papiertje). Alsook kunnen we een parachute droppen. Wat altijd leuk is voor kinderen om uit de lucht te kunnen plukken.
Soms zijn er verenigingen of scholen die een "Mascotte" (pluche beertje) hebben. Indien die niet te groot is en minder dan 1 kg weegt dan is het mogelijk om die in ons mandje te zetten en een korte luchtdoop te geven. Onze ballons kunnen gemiddeld 45 minuten in de lucht hangen. Uiteraard is de vaartijd afhankelijk van de buitentemperatuur en de wind.

Veiligheid.

Wij rekenen erop dat U het nodige doet om een plaats van minstens 12m x 12m te voorzien zodat alles veilig voor ons als voor de toeschouwers kan verlopen. Deze plaats moet vrij zijn van obstakels zoals bomen, palen, hekken, elektrische leidingen, etc... Bij enige twijfel kan je steeds contact opnemen en eventueel een foto van het terrein doormailen. Indien nodig maken we een afspraak en komen we terplaatse om een kijkje te nemen.

Net zoals de grote ballons zijn we enorm afhankelijk van de weersomstandigheden. Zo kunnen we bij regen onmogelijk varen. Alsook door onze jaren ervaring weten we dat harde en turbulente wind best te vermijden zijn. Om die reden oordelen we zelf terplaatse of de wind het mogelijk maakt om veilig te varen. Is er op dat moment teveel turbulentie dan wachten we af tot de wind afzwakt.

Kosten van een demonstratie.

De kosten van een demonstratie zijn vooral afhankelijk van onze vervoerskosten en het gasverbruik. Indien de duur van het evenement en/of de ligging ervan ons genoodzaakt maakt om in de omgeving te overnachten. Dan hopen we dat U voor ons het verblijf boekt of tussenkomt in de kosten als we zelf overnachting moeten boeken. Dit zijn eventuele verblijfskosten. Gasverbruik wordt ook in rekening gebracht naargelang het aantal vaarten dat U wenst. Indien U zelf gas (Propaan) ter beschikking stelt worden deze kosten uiteraard niet aangerekend. De mogelijke kosten worden vooraf met U besproken.

Wij hopen dat we U hebben kunnen overtuigen dat een demonstratie met één van onze modelballonnen een meerwaarde kan betekenen voor uw evenement.

Indien U nog vragen hebt omtrent een boeking. Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn steeds bereid om voor jou de beste oplossing te zoeken.