Modelballooning WesterloBallonvaren

Ook altijd al zin gehad in een onvergetelijk avontuur, iemand een cadeau bezorgen of gewoon zomaar genieten van een onvergetelijk moment? Alleen? Met je partner of met de hele familie? Dat kan!

Wij verwijzen je zeer graag door naar Step In Balloons. Step In Balloons geeft U de kans uw levensdroom te verwezenlijken. Het adembenemend zicht en het gevoel gewichtloos te zweven met de wind nodigt U uit voor dit onvergetelijk avontuur in een warmeluchtballon.

Het bedrijf bestaat uit drie zaakvoerders: Kris, Bjorn en Philippe. Zij beschikken elk over een commerciële vliegvergunning en mogen varen met alle types van warme luchtballonnen.

Zij beschikken tevens over een aantal verschillende manden van 2, 8, 12 passagiers tot wel 20 passagiers. Dus voor ieders wat wils.

Step in Balloons is eveneens het meest flexibele bedrijf in de sector. Alle aspecten van de ballonvaart worden door hun behandeld.

- Passagiersvaarten : meer dan 18jaar bieden zij professionele ballonvaarten aan in de zuiderkempen en Limburg.

- Onderhoud : een volledig ingerichte werkplaats staat in voor de volledige keuring en onderhoud van alle merken warme luchtballons.

- CAMO+ : als enig bedrijf in België erkend om de permanente luchtwaardigheid te beheren.

- Verkoop : verdeler van de twee leidende merken in de ballonwereld, Ultramagic uit Spanje en Kubicek uit Tsjechië.Ballonvaren is voor iedereen.

Bij Step In Balloons is tevens mogelijk om als rolstoelgebruiker mee te varen. De mand is speciaal ontworpen voor mensen met een lichaamlijke beperking, maar ook voor senioren die minder mobiel zijn. De mand is voorzien van een deurtje. Zodat de mensen gemakkelijk in de mand kunnen stappen. Er zijn manden die eventueel ook voorzien kunnen worden van een stoeltje. Meer nog: zij beschikken over een mand met enkel 4 stoelen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, aan alles is gedacht!

Tijdens de ballonvaart kan U genieten van het rustgevend uitzicht van de natuur. Na de landing word er tijdens een glaasje bubbels of frisdrank nagepraat over de ballonvaart. De volgende dag ontvangt U een unieke "Inflight Picture" via mail als aandenken.

Men probeert steeds te landen op een plaats die toegankelijk is voor rolstoel en volgwagen.

Een unieke belevenis!